Nokia CEOsu Window Lumia 800 için Konuştu





Nokia CEO'su Stephen elop bu hafta şirketin ilk Amerika Birleşik Devletleri için  Windows Cep telefonunu  duyurdu.Ayrıca  Nokia'nın ABD pazarında kendine etkin piyasada yer bulmak  için uzun vadeli bir stratejiyle işe başlayacaklarını belirtti

Birkaç yıldır, Nokia akıllı telefonlar söz konusu olduğunda, büyük ölçüde ABD istediği başarıyı görememiştir. Devletlerin bir dönüş yapmak için tekrarlanan vaatlerine rağmen, şirket ABD gemileri desteklemeyi ve teşvik etmek için istekli olduğu ürünleri pazara çatlamak mümkün olmamıştır.
Ama Elop Nokia Modellerinin büyük bölümünü, Microsoft ile olan ilişkisi sayesinde geliştirmek için ciddi bir fırsat  olduğuna inanmaktadır. 
Pazartesi günü yeni Lumia 900 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda. ABD pazarı için özel olarak tasarlanmış ilk ve tek Nokia Windows Mobile akıllı telefon bulunuyor. Aynı zamanda hızlı bir 4G LTE kablosuz ağ desteği ile ilk Windows Phone Modelidir

CNET şirketin ABD stratejisi ve yeni Lumia 900 ile ilgili bir röportaj yaptı . 
Aşağıda bu konuşmanın düzenlenmiş bir alıntıdır.
Lumia 900, sözde ABD pazarı için özel olarak tasarlanmış, ama bu ne anlama geliyor? Hangi özellikler, ABD'nin dünya çapında tüketicilere karşı diğerleri daha kritik oldu?

Elop : LTE biri için, ABD'de gerçekten önemli olduğunu ve birçok ticari LTE ağları dağıtılmış olmadığı için, Avrupa'da şu anda ilgili değil. Ama burada ABD LTE merkezinde. Ama daha LTE maliyetlerini ekleyerek ve aynı zamanda ürün tasarımında etkiler. Bu cihazın boyutu ve kalınlığı sürücüleri daha büyük bir batarya gerekir.
Ama ABD de dünyanın diğer bölgelerine göre daha büyük ekranlar burada  çok daha popüler.
Yıllar önce, Avrupa ve Japonya, ABD 'den çok daha ileri Ama bu son 4 veya 5 yıl içinde değişti..

Kenara LTE, kamera ve ön kamera karşı karşıya Lumia 900 özellikleri, birçok Avrupalı ​​müşterilerin umurunda olacağını özellikleri de değildir?
Evet, bu tüketicilerin bu özellikleri hakkında çalışmaktayız . Ve biz bunları kullanıma hazırlayacağız ve bu bir ilk adımdır.

LTE cihazlarda pil ömründen bahsetti. 4G LTE akıllı telefon müşterilerine duyduğumuz 1 numaralı şikayet - Birçok cihaz pil ömrü çok korkunç. 


Birçok canlı blog okuyucuları daha taşıyıcıları hakkında daha fazla Lumia aygıtları görmek için umut vardı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ne zaman ABD'de Nokia daha fazla göreceğiz?
Lumia 900 portföyün tamamı değildir. Bu, ABD pazarı için ve özellikle T AT & ilk telefon olarak dizayn edilmiştir. LTE ile ilk Windows Mobile akıllı telefonu bulunuyor. Daha fazla cihaz olacak. Ve zaten Lumia 710 T-Mobile ABD için daha fazla Windows Mobile akıllı telefonlar bulunmaktadır. Ve Microsoft kilidi Lumia 800 satacak kendi açılışında dün gece söyledi.

Ancak LTE ile ilk büyük Amerikan Nokia Windows Phone başlatmak için bu kadar önemli ise, neden şu anda en büyük LTE dağıtım Verizon Wireless, başlatmak değildi?
AT & T ile olan tarihsel ilişkileri dayalı bu karar Biz onlarla uzun bir süre çalışan ve bu yüzden Microsoft oldum. AT & T, Windows Phone cihazları en büyük nakliyeci. Tabii ki, küçük bir üs inşa ediyoruz. Ama biz bir çok fırsat görüyoruz.

Verizon Wireless Nokia Lumia telefon almak için ne kadar önemli?
ABD pazarında iki çok büyük oyuncular var ve tabii ki her ikisi de önemlidir.

ABD pazarında Nokia ne kadar önemlidir?
ABD çok önemlidir. Bu yenilik ve uygulama geliştirme oluyor ve dünyada yankılandığı kadar. Bu yüzden yenilik ortasında bize katılmak için çok önemlidir. Biz yenilikleri başka alanlarda geliştirdiği bir adım gerisinde olduğunu bu nedenle burada rekabet etmek gerekir.

LTE ABD pazarında çok önemli ve sonunda başka önemli olacaktır bahsettiniz. Ama ABD gemileri LTE için kullanmakta olduğunuz frekansları, dünyanın diğer yerlerinde kullanılan frekansları farklı. Ve bir parçalanma sorunu konusunda uyardı GSM Birliği yeni bir rapor vardı. Nasıl ki bir cihaz üreticisi Nokia etkiler mi?

3G ilk dağıtıldığında benzer bir şey oldu ve dünyada zaman taşıyıcıları üzerinde daha hizalanmış oldu. Bu ortak almak için onların yararına. Ama bizim için imkansız bir teknik sorun değil. Bu bizim için daha fazla çalışma oluşturur. Ve bu cihazlar oluşturmak için daha pahalı olabilir. Ama bu yapılabilir.
Spektrum sıkıntısı etrafında daha büyük bir sorun. Bu bölgeye dramatik bölgeye değişir bir sorun. Ve farklı ülkelerde farklı şekillerde kullanımı vardır. Sorunu çözmek için nasıl bilmiyorum, ama bu ürünlerin fiyat alanıyla alakalıdır.

Nokia tanıtacak olduğu  tablet Windows 8 i bir sürü insan merak ediyor herhangi bir ipucu sunabilir mi?

Biz bir tablet için belirli bir plan açıklandı. Ama daha geniş bir dijital deneyim düşündüğümüz zaman, sadece akıllı telefonlar değil, ama tablet ve PC'ler pazarıda katılabilir. Microsoft bu açılışı Pazartesi izledi,  kullanıcı deneyimini dikkate almak bu bizim için iyi bir şeydir. Bu, yüz milyonlarca insanın yanı sıra Microsoft'un diğer ürünleri ile bu kullanıcı deneyimi sunulacak. Ve insanlar bu deneyimi çok olumlu yanıt verir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.