Dünyanın En İyi 10 Alışveriş Caddesi 2012

Bu yaz yurtdışına mı gitmeyi düşünüyorsunuz,Peki alışveriş yapacak mısınız ,Eğer cevabınız evet ise bu yazımız tam size göre dünyanın en iyi alışveriş yapılabilecek caddelerini sizler için yazıyoruz işte en iyi alışveriş caddeleri.

1.FİFTY AVENUE,NEWYORK
En güzel alışveriş yerlerinin bulunduğu Newyorkta'ki Fifty Avenue sokakta gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz,Butik dükkanlar,Büyük alışveriş merkezlerininde bulunduğu Disney Store,Abercrombia,Fitch ve H&M.Fifty Avenue dünyanın en iyi alışveriş caddelerinden biridir.

2.BOND STREET,LONDRA
Picadilly Oxford Street'den uzanan bu Avrupanın en pahalı alışveriş sokağı,sizi sadece dükkanların vitrinlerinden bakmakla yetindirebilir,Dünyanın en pahalı markalarını bulabileceğiniz bu zenginlik caddesinin biraz ilerisinde ise Posh sloane Street de bu lüksün eşit hali gibidir.

3.AVENUE MONTAİGNE,PARİS
Parisin en lüks butik dükkanlarını bulabileceğiniz,Zarif ve yüksek binalar arasında moda ve gümüş takılarının her çeşidine rastlayabileceğiniz bu caddede,Eğer savurgansanız bu cadde tam size göre.

4.BANHOFSTRASSE,ZURİH
Dünyanın en seçkin adreslerinden biridir Banhofstrasse,Ağaçlarla çevrili bir cadde,Yeni moda tasarımları ve meşhur isviçre saatlerini satınalabileceginiz onlarca dükkan.

5.VİA MONTENAPOLEONE,MİLAN
Modanın cenneti her tarafınızda güzel tasarımlı dükkanlar düşünün,Klasik italyan mimarisi ve değişik mimarilerdeki binalar arasından akıp gitmek,Dünyanın en büyük moda markalarının ofislerini de bulabileceğiniz bu caddede kendinizi farklı bir mekanda hissedeceğinizden eminiz.

6.RODEO DRİVE,BEVERLY HİLLS
Hollywood yıldızlarının yaşadığı bölgede olunca elbette fiyatlar ve tasarımlarda  inanılmaz güzellikte oluyor,Ünlülerin uğrak mekanlarından olan Rodeo Drive ,Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için güzel bir fırsattır.


7.GİNZA,TOKYO
Tokyonun moda gündeminin belirlendiği bu alışveriş caddesinde,Lüks büyük mağazaların ayrıntılı ve güzel vitrinlerle süslenen bu caddesi tokyoda yaşayanların en uğrak mekanlarından biridir.

8.PC HOOFTSTRAAT,AMSTERDAM
Yaya dostu olan bu alışveriş caddesinde yürüyerek gönül rahatlığı içinde alışveriş yapabilecek,Şehrin en iyi müzelerini de gezme fırsatı bulabileceğiniz bir mekandır,En iyi markaların bulunduğu bu alışveriş caddesinde sınırsız gönlünüzce alışveriş sizi bekliyor.


9.STROGET,KOPENHAG

Avrupanın en uzun caddelerinden biri olan Stroget uzun bir yaya alanıda sunmaktadır.Trafiğe kapalı olan bu alışveriş caddesi,Sizlerin güzel vakit geçirebilmeniz için her şey düşünülmüş.Cadde üzerinde oturup dinlenebileceğiniz çok güzel kafeler bulunmaktadır.Trafiğinde olmayışı rahatlık ve huzur içinde alışveriş imkanı sağlamaktadır.











10.İ CALLE SERRANO,MADRİD
Madrid'in en zengin yeridir dersek herhalde en uygunu olur.Birçok ünlü markaları bulabileceğiniz bu alışveriş caddesinde,Lüksün ve modanın kalbine inebileceksiniz.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.