Suriyede Yaşanan Zulüm ve Dünya

Günümüzde insanlıktan nasibini almayanların yapmış oldukları  zulümleri sık sık görmeye başladık maalesef, Halklarına zulüm eden insanların makam sevgisinden dolayı savaşa sürüklenen açlık ve sefalet içinde kıvranan ülkeler.Bunlardan özellikle anlatmak istediğim bir ülke Suriye.

Suriyede yaşanan zulümlere birçok ülkenin sessiz kalması ,insanlık ve demokrasiden bahsedenlerin ne kadarda demokrasiye  baglı olduklarını  göstermektedirler,her nedense libya konusunda aceleci davranan bu sömürgecilerin suriye konusunda mesafeli davranmaları dikkatlerimizden kaçmamaktadır.

Suriyede her gün onlarca çoluk çocuk insanın ölmesi  Esad gibi zalim bi dikdatörün acımasızca saldırması mazlum halka hergün yeni bir drama yol açmaktadır.

Ülkemiz ve devlet yetkililerimizin gerekli itinayı gösterip suriyeden gelen mültecilere kucak açmaları ,bizim milletçe sahiplenme ruhumuzu ortaya koymaktadır.evet bir osmanlı ruhunun devamı gibi aslında  mazlumun yetimin yanında olma işte bu geleneği devam ettiren  insanları tebrik etmek lazım.Ülke insanı olarak hep eleştirip hep tek pencereden bakma özelligine sahibiz,bir insanın yaptığı doğru birşeyide tasdik edip onaylamalıyız.

Ülke olarak elimizden her geleni yapıyoruz suriyeden gelen mülteci halka işte buda bizim ne kadar köklü bir ülke olduğumuzu gösteriyor.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.