Dünyanın En Lüks Uçağından Görüntüler

ABD'li bir iş adamı 6 bin 107 dolarlık first class uçuşun videosunu "Herkes lüks bir uçakta neler olduğunu görsün" diye internete yükledi. ABD'li iş adamı Brandon Berkowicz, Emirates ile Bangkok'tan Hong Kong'a first class olarak uçtuğu seyahati internette paylaşarak uçuşta neler olduğunu gösterdi.

Uçuş anlarını kaydeden Berkowicz, daha sonra bazı anlarını internette yayınlama kararı aldı. İşadamı "herkes bu parayı verip birinci sınıf bilet alamıyor. En azından orada neler olup bittiğini bu video ile izleyebilirsiniz" dedi. Video, youtube sitesinde en çok izlenenler arasına girdi. Videoya göre birinci sınıf bir uçuş yolcunun özel şoförle bulunduğu yerden alınıp havalimanına getirilmesiyle başlıyor. Havaalanında ise özel bir salonda dilediğiniz gibi yiyip içerek vakit geçirebiliyorsunuz.

Uçakta herkesin bir kabini var. Bu kabinde LCD TV, internet, play station, DVD filmler, özel mini bar bulunuyor. Uyumak isterseniz hostes gelip, koltuğunuzu yatak yapıyor ve çarşafını seriyor. Yemek servisleri porselen tabaklar ve çelik çatal bıçaklarla yapılıyor. Menü ise geniş bir yelpaze ile sunuluyor. Uçuşta sürekli kabininizde kalmak istemezseniz, rahat vakit geçirebileceğiniz bir bar da bulunuyor. Yolcular özel banyolarında duş alıp masaj da yaptırabiliyor.

* Yolcuların özel banyoları var. Duş alan birinci sınıf müşteriler dilerlerse ekstra ücret ödeyip masaj da yaptırabiliyor.

* Uçuş kabininde büyük ekran TV, internet bağlantısı, bilgisayar, play statiton, özel mini bar, atıştırmalıklar ve yatak olabilen lüks koltuklar bulunuyor.

* Yatacağınız zaman, hostes koltuğunuzu yatak yapıp çarşafını seriyor.  
    

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.