Suriyeden Dünyaya Haykırış

Zulmün ve her türlü işkencenin kol gezdiği suriye sokakları sessiz ve sakin,karanlıklar bürümüş  daha düne kadar çocuk sesleriyle yankılanan sokaklar,parklar  zulüm her yerde suriyede,ölüm kol geziyor her köşede ve yanlız'lığa mahkum edilmiş bir halk.

Dünyadaki ülkelerin bu konuya sessiz kalmalarına anlam veremiyorum,İnsanlık alev almış yanıyor ve umursamayanlar,Libya için aceleci olanlar neden suriye konusunda rahat davranıyorlar.Her gün onlarca çocuk ve kadının insafsızca öldürüldüğü suriyede bu zulme kim dur diyecek.

Bölgenin tek gücü olan büyük Türkiye  yine şefkatli ellerini Suriye halkına dokundurdu,sınırda açmış olduğu  mülteci kamplarında 80.000'den fazla mülteciye  adeta bir misafir agırlar gibi bakan  tek ülke Türkiye.Bunu dünya devletleri görmeli ve örnek almalı insanlık nasıl olurmuş görmeli ve Türkiye'yi bu konuda yanlız bıraktıkları için utanmalılar.

Assad ülkeyi harap ettikten sonra mı harekete geçecek ülkeler,yada nice çocukların daha mı ölmesi gerekiyor.demokrasiden,özgürlüklerden  ve insan haklarından bahseden ülkelere birkaç mesajımız var sizler türkiye'de olan demokrasinin,insan haklarının çeyreğine bile sahip değilsiniz. eger gerçekten demokrasiye inansaydınız  bugün suriyede bu zulme dur demek için harekete geçerdiniz,bu kadar insanın ölmesine izin vermezdiniz.

Suriye'de  Yanan bir Zulüm ateşi  halen söndürülemedi ,Nemrutun yolundan giden Assad'a ilahi adalet  hakettigi cezayı mutlak verecektir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.