Fakıbaba Akparti'ye Geçiyor

Şanlıurfa'da başarılı çalışmalarıyla adından sık sık bahsettiren Şanlıurfa belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba nihayet yuvaya dönüyor.

Halkın büyük bir kısmı tarafından desteklenen Fakıbaba hafta sonu Şanlıurfa'yı ziyaret etmesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelip AK partiye geçeceği konuşulmaktadır.

Türkiyenin adını sıkça duyduğu Şanlıurfanın başarılı ve halk tarafından sevilen bir belediye başkanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Ak partiye geçmesi Şanlıurfa halkında mutluluk yaratacağı kesin gibi görünüyor.Şanlıurfa da birçok önemli projeye imza atan Fakıbaba,Şanlıurfanın büyükşehir statüsüne yükseltilmesiyle ve Ak partiden belediye başkanı olmasıyla beraber Şanlıurfa için çok ciddi bir avantaj sağlayacaktır.

Asıl mesleği cerrah olan Fakıbaba Şanlıurfa halkı tarafından önceki belediye seçimlerinde ciddi bir şekilde desteklenmiş,tek başına bağımsız aday olmasına rağmen büyük bir oy oranıyla tekrar belediye başkanlığına seçilmişti.

Bu haberin dogrulugunu  hafta sonu Şanlıurfayı ziyaret edecek olan Sayın Başbakanın Fakıbabayı Ak partiye kabul etmesiyle belli olacaktır.

Şimdiden tüm Şanlıurfa halkına hayırlı olması temennisiyle

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.