
Sağlıklı bir beslenme şeklinin ilaçlardan daha çok etkili olacağını söyleyen Agatson,Kalp krizi riskini azaltan yiyecekleri sıraladı Bunlar ;
.Portakal,Bitter çikolata,Kırmızı şarap,Lahana,Sarımsak,Sardalya,Mercimek,Nar ve bademin kalp krizi riskini azaltmada en etkili yiyecekler olduğunu söyledi.
Harvard Üniversitesi’de yapılan çalışmalarda, kalp krizi riskinin doğru bir beslenme tarzıyla yüzde 70 oranında azaltılabildiğini göstermektedir.. Beslenme kürsüsü başkanı Doktor Walter Willet, kalp ilaçlarının kalp krizi riskini yalnızca yüzde 25-30 azalttığını en önemli etkenin doğru beslenme olduğunu dile getiriyor
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkürler