Saklı Bir Cennet Yedigöller

Bolu'ya yaklaşık olarak 42 kilometre uzaklıkta olan bir saklı cennet'den bahsediyoruz,Doğanın muhteşem bir gösterisini görmek istiyorsanız yeşil her tonu ve muhteşem göllerden oluşan bu güzel mekanı herkesin görmesini şiddetle tavsiye ediyoruz.

Yedigöller bölgesi halen doğallığından bir şey kaybetmemiş durumda bütün güzellikleriyle insanoğluna kucak açmış durumda.Bolunun kuzeyinde yer alan bu cennetten bir köşe olan yedigöller irili ufaklı yedi adet gölden oluşmaktadır.İsmini de bu göllerden almaktadır.Özellikle kamp turizmi veya sessiz bir tatil geçirmeyi planlayanlar için muhteşem bir alternatifidir Bolu Abant,

Yedigöller diyince isimlerini bahsetmeden olmaz,Deringöl,Büyükgöl,Seringöl,Nazlıgöl,Küçükgöl incegöl ve Sazlıgöl olmak üzere yedi gölden oluşmaktadır.Birçok kamp alanını bulabilirsiniz bu bölgede özellikle kamp yapmayı seven insanların oldukça ilgisini çekmektedir yedigöller bölgesi.
Özellikle Aile ile gidildiğinde konaklama için birçok alternatifin bulunduğu Yedigöller ayrıca bungalov tarzında evlerde'de kalma imkanıda bulunmaktadır.Tatil zamanlarında konaklama ücretleri yükselde bütçenize göre uygun bir otel veya konaklama alanı bulabilirsiniz.Özellikle yaz dönemlerinde ziyaretçi akınına uğrayan Yedigöller ülkemizin saklı cennetlerinden bir bölgedir.Özellikle son yıllarda bu muhteşem doğaya salına  geyiklerde ,geyik sayısını artırmak için ciddi çalışmalar yapılmaktadır ilerleyen yıllarda doğasıyla ve hayvanlarla daha muhteşem bir havaya bürünecektir Yedigöller.

 Muhteşem doğayla iç içe bulunmak özellikleri doğa içerisinde yürümenin tadına doyum olmaz bu yerde,Oksijenin en bol olduğu bu mekanda birçok güzelliği bir hayal içerisindeymiş gibi yaşamaktır Yedigöllerde bulunmak.

Özellikle fotoğraf çekmek isteyenler için muhteşem malzemelerin olduğu Yedigöller kendisini doğayla iç içe bulabileceğiniz eşsiz mekanlardandır.

Share

& Comment

1 yorum:

  1. Tertemiz havası, yemyeşil ormanları ve gölleri ile ünlü ilimiz Bolu`nun merkezine 8, tabiatın kalbi Yedigöller Milli Parkı`na 32 km mesafede orman içinde bulunan iki katlı bu şirin dağ evinde kafanızı dinleyerek huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Evde bir mutfak, bir salon, üç yatak odası, bir banyo/tuvalet, bir hobi odası ve iki balkon bulunmaktadır. Mutfakta yemek yapmak için gerekli tüm araç gereç mevcuttur. Bahçede mangal keyfiniz için herşey düşünülmüş olup yöre kasaplarından alacağınız nefis etleri ızgarada kendiniz pişirip kendiniz yiyebilirsiniz. Mutfakta sıvı yağ, salça, çay, şeker, pirinç, mercimek, bulgur, tarhana, makarna, çeşitli baharat, patates ve köy ekmeği gibi doğal besinler ve buzdolabında da peynir, zeytin, tereyağı, bal, yumurta, sucuk, reçel, kaşar peyniri, süt, tahin ve pekmez gibi kahvaltılık malzemeler bulunur. Yaz aylarında bahçede organik olarak yetişen domates, salatalık, marul, taze fasulye, ıspanak, yeşil soğan ve patates gibi sebzeleri kendi ellerinizle toplayıp yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Tüm bu yiyecek ve içecekler konaklama fiyatına dahildir. Ayrıca komşu evlerde yaşayan köylülerden taze tereyağı, süt, kaymak, peynir, yoğurt ve yaylada beslenen tavukların doğal yumurtalarını temin edebilirsiniz. Bu eşşiz doğada sizler dinlenirken çocuklarınız futbol, basketbol, badminton oynayarak, salıncağa binerek ya da Ağaç Ev`de eğlenerek vakit geçirebilirler. Bahçedeki masa tenisinde heyecanlı maçlar yaparak ve büyük boy trambolinde zıplayarak hem eğlenip hem de formda kalabilirsiniz. Hobi odasında bulunan okey, tavla ve satranç takımları ile ailece oynayabilir, dilerseniz çitle çevrili ve aydınlatmalı bahçemizde bulunan çadırda kalarak güvenli bir ortamda çocuklarınıza kamp tecrübesi yaşatabilirsiniz. Bölge off road, trekking ve kamp için çok uygun olup 15 dakika yürüme mesafesinde balık tutabileceğiniz küçük bir göl mevcuttur. Ramazan ayında konaklamak isteyenler için de çok serin yayla havası ve doğal ekolojik çevresi ile güzel bir seçenek olacak bölgede küçük bir cami mevcuttur.http://www.tatil-evleri.com/urun_detay.asp?id=2290&u=Boluda-Organik-Bahceli-Mustakil-Dag-Evi#a7

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.