Mide Şişkinliğine En Doğal Çözüm

Midedeki salgı bezlerinin yeterli şekilde çalışmaması, hızlı yeme alışkanlığı, yenilen yiyeceklerin iyice çiğnenilmeden yutulması, gazlı ve asitli içecekler, sakız, lifli gıdaları tüketirken beraberinde su içilmesi, yemek yedikten sonra istirahat, stres gibi nedenlerden midede şişkinlik oluşur.

Midedeki bu şişkinlik ise, kişiyi gerçekten rahatsız eder, nefes alamaz, aç bile olsa bir şey yiyemez, ne yapacağını, nasıl hareket edeceğini bilemez.Ancak, mide şişkinliğini, doğadaki bitkiler ile tedavi etmeniz mümkün. Nasıl mı? Mide şişkinliğini geçirecek bitki tedavilerini sizler için araştırdık.

İşte, Mide Şişkinliğine İyi Gelen Bikisel Tedaviler :

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı papatya katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı enginar yaprağı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı nane katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı kişniş katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı anason katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

. Bir çorba kaşığı limon suyu ile bir çay kaşığı lavanta yağı iyice karıştırıldıktan sonra içilir.

. Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı nane katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çay fincanı içilir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.