İphone 5 ve Buda Olurmu Demeyin Olabilir


Apple firmasının ürettigi telefonlarda şuana kadar İOS 'e yakın olan NFC iletişim teknolojisini eklememişti ama bazı teknoloji haber sitelerine göre bu durum İPhone5 ile degişebilir.

Okudugumuz açıklamalarda belirtildigi gibi protip telefonlarının kaynak kodunda görülen bazı bölümler,yeni cihaza NFC çipi ve antenini koyulabileceğini göstermektedir.Bu ne anlama geliyor diye merak eden arkadaşlarımız,Bu teknolojiyle beraber mobil ödemeleri desteklemesi anlamına gelmektedir,yani ileride cep telefonlarda mobil ödeme yapılabilecegini anlamı taşımaktadır.
Bilindiğiyi üzerine NFC teknolojisinin büyük destekçilerinden biri olan SITA ve CTO'su Jim Peters,Apple'ın dahil olmasıyla bu teknoloji son derece hızlı bir şekilde yaygınlaşacağını düşünüyor.

Jim Peters'ın açıklamalarında yaptıgı gibi "Sonu gelmeyen bu tartışmalar yüzünden pek çok kişi NFC teknolojisinin asla yaygınlaşmayacağınu düşünüyor.Ama hazır olun,bu teknoloji çok hızlı geliyor,sene sonuna kadar piyasaya çıkacak ve birçok akıllı telefon bu teknolojiyi destekleyecek,eger ekimde çıkacak olan yeni İPHONE NFC yi desteklerse artık bunun yayğınlaşması karşısında kimse duramaz dedi.

Günümüzde sürekli gelişen mobil teknolojisi uyğulamaları bu teknolojilerle beraber birçok yeniligi bizlere günlük hayatta pratik olarak getirecektir,daha önce googleninde bu teknlojiyi kullanarak google wallet i piyasaya sürmesi gibi

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.