İnternet Olmasada Youtube İzlenecek

YouTube'a sürekli girip video izler veya müzik dinleriz,bunu internetin bulunduğu her yerde yapabiliyoruz ama bazen mümkün olmayabilir her yerde interneti bulmak.

İşte Google yine kullanıcıları düşünerek yeni bir uygulama başlatıyor.Buna göre YouTube videoları belirli şartlara bağlı kalmakla birlikte birlikte bilgisayarlara indirilebilecek ve internet olmadan da izlenebilece.İnternet olmadanda YouTube'dan video izleme şansına sahip olacaz.

Ancak olay tamamen offline olarak gerçekleşmeyecek. YouTube, özellikle telif haklarını da göz önüne alarak kullanıcıların alışkanlıklarına da bakarak videoların bilgisayarlara indirilmesini (Android yüklü cihazlara) sağlayacak. Ancak videoyu offline olarak oynatmak isteyen kullanıcının internete saniyelik bağlı olması gerekiyor; zira Play butonuna basıldığında önce internete bağlanılıyor ardından internet gereksinimi olmadan işaretli olan indirilmiş videolar izlenebiliyor.

Google, bu uygulamadan şimdilik Android yüklü cihazların faydalanacağını; ancak ilerkeyen zamanlarda iOS dahil farklı platformları da devreye girecektir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.