Facebook'ta Gizlilik Adına Birşey Kalmadı

Facebook birçok kişi için vazgeçilmezlerden oldu artık hemen hemen her gün ziyaret ettiğimiz bu sosyal ağ sitesi yaptığı çeşitli değişikliklerle artık  kullanıcılarının  sitede neler yaptığı hangi videolar izlediğine kadar takip eder hale geldi.

Elbette bu birçoğumuz için hiç hoş karşılanmayacak olan bir durum mesele diger sitelerde izlediğimiz videolarının facebook profilimizde izliyor diye belirtilmesi  bu durum birçok zaman sıkıntılı durumlarıda yaratabilmektedir bu nedenle dikkatli olmamız gerekmektedir.

Bazı arkadaşlarımız izledikleri videoları görünce  hiç beklemediğimiz bir hayal kırıklığına uğrayabiliriz,ondan izlemesini hiç beklemeyeceğimiz yada uygun olmadıgını düşündüğümüz videoları görünce şaşırıp kalabiliriz.

Bir başka önemli nokta ise  facebook'da sag köşede bulunan arkadaşlarımızın ne yaptıklarını ileten mesajlar ,bu ve bu tür facebook özellikle  kullanıcıların artık çok dikkatli olmaları gerektiğini göstermektedir.yoksa  ciddi şekilde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Son zamanlarda sık sık söylenen yeni bir özellikte  Facebook'da profilime kim baktı özelligi,yakın bir zamanda Facebook bu özelligide kullanıma sunacaktır.


Sizde bu konu hakkında fikirlerinizi yorum kısmında paylaşırsanız memnun oluruz.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.