Cevizin Spermler üzerindeki inanılmaz etkisi


Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre cevizin bir faydası daha ortaya çıkarıldı.Uzmanların yapmış olduğu araştırma sonucuna göre ,düzenli ceviz tüketen insanlarda sperm kalitesi artmaktadır.Cevizin vücudumuza birçok faydası vardır.Gerek kalp ve damar sistemi üzerindeki faydaları ,gereksede sinir sistemimize faydaları yönünden sayılamayacak birçok etkisi vardır.

Amerika Los Angeles üniversitesinde yapılan araştırmada yaşları 21 ve 35 yaş arası değişen 117 erkeğin katılımıyla araştırılan bu konu ilginç sonuçlar vermiş.Araştırma sonucunda cevizle sperm kalitesi arasında bir bağlantı tespit edilmiştir.Araştırmaya katılanlar iki gruba ayrılmıştır.

Birinci grup düzenli olarak ceviz tüketmişlerdir ve diğer grup ise ceviz yemeyip normal olarak beslenmelerine devam etmişlerdir.12 hafta sonrası araştırmaya katılanların sperm kalitesi ölçülmüştür ve incelenen spermlerde hareketililik ve canlılık bakımından olumlu gelişmeler tespit edilmiştir.

Cevizin kısırlık sorunu çeken insanlar için yeni bir umut olabileceği konusu gelecekte daha fazla araştırmayla ortaya çıkacaktır.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.