iPhone 5S Çıkmadan Sahtesi Çıktı


Birçok teknoloji şirketinin korkulu rüyası haline gelen Çinde yapılan taklit ürünler birçok firmaya ciddi sıkıntılar vermektedir.Kopya ürün üretmeyi bir gelenek haline getirmiş olan Çinliler,Milyar dolarlık şirketleri zora sokmaktadırlar.

Bu kez Çinliler piyasaya çıkmayan bir ürünün taklidini ürettiler ve işin ilginç tarafı orijinal üreticiden daha erken davranmaları.Apple'ın halen üretimini gerçekleştirmediği iPHONE 5s'in  sahtesini Apple'dan daha erken davranarak piyasaya sürdüler.

GooPhone i5S adlı telefon özellikleri bakımından Apple kalitesine çok benzemesede Apple ürünlerinin en çok benzeri olan ürün diye yorumlanıyor bu taklid telefon,GooPhone i5s adlı telefonun özellikleri; 1GHz hızında ve işlemci olarak çift çekirdekli Media Tek  kullanan firma,4'inç boyutundaki ekranı iPhone modellerine oldukça benzer özellikler taşımaktadır.

İşletim sistemi olarak'da Android 4.1.2 Jelly Bean kullanan bu telefon Apple'dan daha erken davranan bu firma Apple'e oldukça benzer özelliklere sahip olan telefonunu piyasaya sürmüş durumda.

Apple'in ne zaman iPhone 5S piyasaya süreceği belirsizliğini korurken,S serisi hakkında birçok iddia ortaya atılmakta ancak Apple'in bu konu hakkında şuana kadar bir açıklaması bulunmamakta.

Taklid ürünler dünya pazarında ucuz olması nedeniyle oldukça rağbet görmektedir.Bu nedenle her yıl binlerce ürünün taklidi yapılmaktadır.Ciddi alıcı kitlesi olan bu şirketler ,teknolojiye milyar dolarlarca yatırım yapan dünyanın önde gelen şirketlerini zor durumda bırakmaktadırlar.

GooPhone,bu iPhone 5S taklidi telefonu 150 Dolar'dan satışına başlamış durumda.Orijinal iPhone fiyatlarına göre oldukça ucuz olan bu cihaz,ciddi talep görmektedir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.