Ünlü olmak Erken Ölümün Habercisi Mi


Ünlü olmak daha az yaşamaya mı neden oluyor,işte bu ilginç araştırma, ABD'de oldukça ses getirdi.Yapılan bir araştırmada ölüm ilanları incelendi.

Yapılan araştırma'da toplum önünde olan insanlar sanatçılar veya spor yıldızları, diğer meslek gruplarına göre daha erken öldüklerini gösteriyor.

Yapılan bu araştırma'nın kesin kanıtlara göre yapılmadığını ancak ,şöhret ciddi sağlık sorunlarına yol açtığına işaret etmesi açısından oldukça önemli bir araştırma olduğu söyleniyor.Dünyaca ünlü uluslararası tıp dergisin QJM'de yayımlandı.ölümün nedeni kanser olarak belirlendi.

Bu araştırma 2009-2011 yılları arasında Amerika'nın ünlü gazetelerinden olan New York Times'da yayımlanan 1000 ölüm ilanı incelenerek hazırlandı.

Bu araştırma'da ortaya çıkan verilere göre oyuncular,şarkıcılar ve ünlü müzisyenler vede ünlü sporcular genç yaşlarda ölenler arasında yer aldı.

Ünlü kişilerin ortalama ömürleri ise 77 yıl olarak belirtildi.Ölümlere neden olan en çok hastalık habis huylu kanser türleri olduğu belirtildi.

Yapılan bu araştırma sonucunda Ünlü olmanın birçok getirisinin dışında ciddi götürüleride olduğu anlaşıldı

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.