Google Artık Bankalara Rakip

Teknoloji lideri Google'den yeni bir teknoloji ürünü daha Artık google'den para gönderip para almak'da mümkün olacak yani gmail hesabı olan kullanıcılar belge ekler gibi para gönderip para alabilecek.


Google wallet bu özelliği sayesinde şimdiden bankalara ciddi bir rakip olacağı kesin.Yakın zamanda aktif olacak olan bu özellik ilk kullanımı ABD'de bulunan gmail kullanıcılarının hizmetine açılacak ve daha sonra kademeli bir şekilde tüm dünyada yaygınlaşacak.Google wallet uygulamasına para yüklemekte oldukça kolay,Banka kartlarıyla yada bankadan direk hesaba para gönderimi mümkün olacak.

Google wallet'a para göndermede düşük bir komisyon alınacak yüzde 2.9 gibi bi oran.Ayrıca google wallet'i kullanmak için Gmail hesabı gerekirken para göndereceğiniz kişinin gmail hesabı olması zorunluluğuda yok.

E-posta şekilde para gönderip veya almanın yanı sıra size gelen parayı da banka hesabınıza aktarıp nakite çevirmenizde mümkün olacaktır.İnternetten alışveriş yapmak isteyenler içinde basit  ve güvenli bir yol olacaktır.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.