Samsung Galaxy S4 Satış Rekoru Kırdı


Samsung'un satış rekorları kıran yeni model telefonu Samsung Galaxy S4 satış rekorları kırdı.Samsung şirketinden yapılan açıklamada,Nisan ayı itibariyle Samsung Galaxy S4 satışı 4 milyonu geçmiş durumda olduğudur.


Samsung'dan adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili "nisan sonu itibariyle ,dünyanın herbir yanında bulunan  cep telefonu operatörler ve elektronik satış magazalarına dört milyon s4 gönderildiğin"Söyledi.

S4 bu satış rekoruyla S3'ü geride bıraktı,Samsung'nun Galaxy serisini üretmesiyle özellikle İphone ve diğer akıllı telefon satışı yapan şirketlere karşı oldukça büyük bir koz yakalamış oldu dünya çapından Samsung Galaxy S serilerine olan bu ilgi birçok markayıda zorda bırakmış gibi görünüyor.

Ünlü SlashGear adlı teknoloji haber sitesine göre,S4'lere olan bu ilginin halen devam ettiği ve birkaç gün içerisinde satış rakamlarının 10 milyona kadar çıkacağı söylemektedirler.

Akıllı  telefonlar piyasında rekabet günden güne oldukça kızışmaktadır.İphone 5 'in  hamlesinden sonra Piyasa çıkan Samsung Galaxy S4 ise bu piyasasının ne kadar rekabetçi oldugunu göstermektedir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.