YouTube'da rekor video paylaşımı


Ünlü video paylaşım sitesi YouTube sekiz yaşında.Şirketten yapılan açıklamada YouTube'un bu sekiz yıl içerisinde kaydettiği başarı istatistiklerini açıkladı.

Dünyanın en çok ziyaret edilen ve video paylaşılan sitesi olun YouTube kullanıcıların her dakika'da 100 saatlik video yüklediği belirtildi.Bu rakam saat başına 6.000 saatlik video anlamına gelmektedir.Yani günlük 144.000 saat gibi muhteşem büyüklükte bir video yüklemesi yapılmaktadır.

YouTube'u ziyaret edenler sayısında'da dev bir yükseliş var,her ay siteyi ziyaret edenlerin sayısı bir milyar.Gelecek günlerde mobil cihazlarda daha aktif bir politika izleyen YouTube ,bu ziyaretçi sayısını dahada çok artıracaktır.

Şubat 2005'te kurulmuş olan YouTube ilk paylaşımını da 2006'da yapmıştı.Google'nin 1.65 milyar dolar karşılığında satın aldığı YouTube bugün en değerli siteler arasında en önde gelmektedir.

Google'nin icra heyeti başkanı Eric Schmidt  aylık 1 milyar olan ziyaretçi sayısının ilerleyen dönemlerde bu rakamın 6 veya 7 milyara ulaşabileceğini söyledi.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.