Hızlı kilo almanın 10 muhteşem yolu

Ülkemizde kilo vermek isteyenler kadar kilo almak isteyen birçok insan bulunmaktadır.Ama birçoğu çoğu zaman kilo alamamaktan şikayetçidir hep.Hızlı kilo almanın çeşitli yöntemleri vardır ama bunu en güzel şekilde doğal yollarla yapmak en sağlıklısıdır,doğal yollarla kilo almanın püf noktalarını sizler için açıklıyoruz.

Kilo almayı hızlandırmak için yapılması gerekenler başlıca
1.Bol kalorili besinler tüketmeye özen gösterin bunlar unlu mamullerde olabilir,karbonhidrat içeriği yönünden zengin olan besinler hızlı kilo almanızı sağlayacaktır.

2.Günde 1 kez yemek yiyenlerdenseniz bu huyunuzu terkedin bol ogünlü sık sık yemek yemeniz size hızlı kilo aldıracaktır.

3.Protein yönünden zengin besinler tüketin  mesela et, yumurta,peynir veya süt ürünleri ayrıca bol karbonhidratlı yiyecek agırlıklı besleniniz.

4.Bazen bir diyet yöntemi olarak görülen su aslında bol içildiğinde kilo aldırmaktadır.İçermiş olduğu zengin minarelerden dolayı bol bol su içmeniz kilo almanızı hızlandıracaktır.

5.Kilo alma diyeti uygulayın bol kalorili yiyeceklerden oluşan menülerle yemek türlerini tercih edin.Anca bunu yaparken işin dozunu kaçırmamak da önemlidir.Vücudun normal mekanizmasını aşırı derece sarsmadan karhondidratları aşırı ölçüde birden tüketmemeye özen gösteriniz.

6.Gece yatmadan önce yemek yemek gece boyunca daha az kalori harcanağından vücutta daha kolay depo edilecektir.Bundan dolayı kilo almanızı hızlandıracaktır.

7.Bildiğiniz gibi tuz tansiyon hastaları için sakıncalıdır. Ancak tansiyon gibi bir hastalığınız yoksa tuz tüketimini artırmanız kilo almanızı kolaylaştıracaktır.çünkü tuz vücudumuzda su tutmayı sağlamaktadır.

8.Proteinden zengin besinler tüketmeye özen gösterin ancak bildiğimiz gibi proteinden zengin olan et ürünlerini  çok sık tüketmenin yerine belirli aralıklarda tüketmek daha saglıklı olacaktır.

9.Bunca bol kalorili yemeklerden sonra spor yapmayı ihmal etmeyin ,spor yapmak kaslarınızın gelişimini hızlandıracak ve kilo almanızı sağlayacaktır ancak bu ağır spor şeklinde degil daha hafif bir spor yapma tarzında olması gerekmektedir.

10.Kilo alma konusunda eczanelerde satılan protein yönünden zengin olan içeceklerden'de kullanabilirsiniz.yada diğer bir yöntem sütün içine hurmayı parçalayıp karıştırsanız protein yönünden zengin bir içecek içebilirsiniz.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.