Yeni Samsung Galaxy S4 Hakkında Ayrıntılar !

Uzun bir zamandır beklenen ve birçok dedikodusu yapılan Samsung Galaxy S4  nihayet tanıtımı yapıldı.New York'ta yapılan özel bir tanıtım etkinliğiyle tanıtılan yeni Samsung Galaxy 4 birçok yeni özellikleriyle teknoloji dünyasına katıldı.Yapılan yorumlarda Samsung Galaxy S4 hakkında çıkan birçok dedikodunun gerçek olduğu ortaya çıktı önceden teknoloji dünyasına sızan bilgilerin birçogunun doğru olduğu anlaşıldı.

İşte muhteşem özellikleriyle Samsung Galaxy S4


Drama: Bu muhteşem özellik sayesinde 100 fotoğraf karelerisini 4 saniye gibi inanılmaz bir hızda yakalayabiliyor.

Eraser: Eğer bozuk resim kareleri varsa bu özellik sayesinde hızla temizliyor

Dual Mode: İki kamera'da aktif bir kullanım sunuyor

S Travel: Bu özellik sayesinde seyahatlerinizde bulunduğunuz konumdan farklı bir konuma gittiğinizde Galaxy S4 bulunduğunuz konuma göre çektiğiniz resimleri ayrı ayrı dosyalıyor.

S Health: Bu özellik sayesinde hastaneye gitmeden,kalp hızını ölçebilir ve birçok sağlık uygulamasını kullanabilirsiniz.Bu özellikle birçok rutin sağlık işinden kurtulabilirsiniz.

Air Call Accept: Size çağrı geldigine elinizi ekrana yönlendirip oynattığınızda Çağrınızı kolayca kabul edebileceksiniz

Story Album: Bu yazıl sayesinde albümler oluşturup birer online kitap haline getirebilirsiniz.Yada yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

Samsung WatchON: Bu sensor özelliği sayesinde artık televizyonlarınızı telefonlarınızla kontrol edebileceksiniz,Ayrıca DVD player ve kablolu tvlerinizin bile uzakdan kumanda ihtiyacını görebilecektir.

Samsung Akıllı Kaydırma : Eğer web üzerinde bir e-posta veya makale okuduğunuzda, parmağınızla kaydırmaya gerek kalmadan kolayca sayfalarını hareket ettirebileceksiniz.

Samsung Ses ayarlamaları : Ekran Uyum benzer ses (video, müzik, vb) Dinlediğiniz içeriği uyum ve içeriğin kendisini optimize edebilirsiniz.

S Ses Sürücü :Kendi sesinizle telefonu kullanabilirsiniz yani eller serbest fonksiyonu bulunmaktadır.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.