Umudunu Kaybetme


Will smith ve oglu jadein smith in baş rolde oldukları bu muhteşem filmden size bahsetmek istiyoruz,bazı filmler vardır insana çok güzel dersler verir ,hayat macerasında umudumuzu kaybetmemek  ve mücadeleye devam etmek ana temasıyla oluşan bu film izlemişim olduğum filimler arasında güzel bir yere sahiptir.
Birçoğunuz  izlemişsinizdir eminim ama izlemeyenler için mutlaka izlemelerini tavsiye ederim,hayata bakış açınızı değiştirebilecek bu film  içermiş olduğu mesajlarla da  izleyiciye unutulmaz anlar yaşatmaktadır.
Filmi Kısaca Özetlersek :Chris Gardner (Will Smith) ayagı üzerinde durmaya çabalayan bir aile babasıdır,İşlerinin kötü gidişi eşiyle huzursuzluk yaratmıştır.maddi zorlukların yarattıgı sürekli baskı altında artık daha fazla dayanamayacagını anlayan  Thandie evi terketmiştir.Artık hayatta gittikçe yanlızlaşan Chris bildiği tüm satış becerilerini kullanarak para kazanabilecegi iş aramaktadır.Prestijli bir borsa şirketinde  stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Maddi yönden oldukça zor durumda olan Chris ve oğlu oturdukları evdende kovulunca artık sokaklarda yaşam savaşı vermektedirler düşkünler evi,otobüs duragı tuvaletinde ,geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.Her türlü zorluga ve engellere karşı Chris yılmadan  bütün engelleri aşmaktadır.
Yapım:
2006 - ABD,
Tür:
Aile, Biyografi, Dram,
Süre: 117 dakika
Yönetmen:
Gabriele Muccino,
Oyuncular: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, Mark Christopher Lawrence,
Brian Howe, Kurt Fuller, Joyful Raven, Geoff Callan, Kevin West, Scott Klace, David Michael Silverman,
Takayo Fischer, James Karen, Zuhair Haddad, Domenic Bove, George Cheung, Görüntü Y.: Phedon Papamichael, Senaryo: Steve Conrad, Yapımcı: Will Smith, Todd Black, James Lassiter, Steve Tisch

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.