Profil Ve Kapak Fotoğraflarınızı Kendiniz Ayarlayın


Facebook, Zaman Tüneli uygulamasını bütün kullanıcılar için etkinleştirdi.  Zaman Tüneli ile bütün çevrimiçi faaliyetlerinizi kronolojik bir şekilde profilinize kaydedebiliyorsunuz.  Ancak Zaman Tüneli'nin en belirgin özelliği, profilinizin en üstünde yer alan kapak resmi.

Siz de profilinizin etkileyici bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız iPhone ve Android telefonlar için ücretsiz Facebook Cover Designer uygulamasını kullanın.  Uygulama resimleri Facebook kapak resmine uygun bir şekilde kesiyor ve özel efektlerle daha da cazip hale getiriyor.  Resmi daha da kişiselleştirmek istiyorsanız yine ücretsiz olan PSD şablonlarını kullanabilirsiniz.  Ancak bu zahmete katlanmak istemiyorsanız Zaman Tüneli için ücretsiz web uygulamaları da mevcut.

Social Fixer

Firefox, Chrome, Safari ve Opera için geliştirilmiş Social Fixer eklentisi, Facebook kullanımını kolaylaştırıyor. Facebook kullanıcı arayüzünü istediğiniz gibi düzenlemenize izin veren eklentinin yeni sürümünde bir Greasemonkey skripti sayesinde Zaman Tüneli'ni da kendinize göre ayarlamanız mümkün. Bunun için bütün yapmanız gereken, Social Fixer'daki Timeline kategorisine gitmek ve istediğiniz seçenekleri işaretlemek. Bu kategoride "Display posts in a single column" ("mesajları tek sütun halinde göster"), "Hide cover photos" ("kapak resmini gizle"), "Hide the Friends box" ("arkadaş kutusunu gizle") ve "Hide maps of check-ins" ("Check-in'lerde haritaları gizle") gibi seçenekler bulunuyor. İstediğiniz ayarları yaptıktan sonra "Save" ("kaydet") butonuna tıklayarak daha sade görünümlü bir Zaman Tüneli'ne kavuşuyorsunuz.

Kaynak : chip online

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.