Hangi yiyecekler cinsel gücü artırıyor?

Genel sağlımız kadar cinsel sağlıgımızında önemi gün geçtikçe yapılan birçok araştırmada görülüyorki mutlu olmak için gereken etkenlerden bir tanesi olduğu anlaşılmıştır.Cinsel gücününüz azalıyor yada isteyiniz artık eskisi gibi degilse bu yiyecekler sizi eski cinsel gücünüze ve hareketli günlerinize geri dönmenize yardımcı olabilir.

İşte cinsel gücü artıran yiyecekler

Deniz ürünleri
Deniz ürünleri özellikle istiridye içerdikleri bazı aminoasitler sayesinde,cinselliyi saglayan hormonları körükledikleri görülmüştür.birçok deniz ürünü afrodizyak yani  seks iştahını kabartan bir özelliye sahiptir.

Havyar
Afrodizyak etkisi bilinen havyarın  uzun yıllar cinsel gücü ve sperm kalitesini artırdığı için  kullanılmıştır,Ayrıca havyar çinko yönünden zengindir.Çinko vücuda önemli etkileri bulunmaktadır.

Tarçın
Tatlılar için vazgeçilmez bir ürün olan tarçın cinsel gücü artırmada oldukça etkili bir özelliyi vardır.

Ginseng
Ülkemizce pek bilinmezse de  özelli Çin alternatif tıbbında önemli bir yere sahip olan Ginseng özellikle cinsel ilişkide isteyi artırıp ,performansı yükseltiyi için oldukça kullanılmaktadır.

Sarımsak
Sarımsak cinsel gücü artıran en bilinen gıdalardan bir tanesidir.


Acı biber
Acı biber cinsel isteyi artıran bir etkiye sahiptir.Ve diğer besinler ise ;Kereviz,antep fıstığı,ısırgan tohumu bunlarda cinsel isteyi artıran önemli besinlerdir.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.