Mide dostu muhteşem yiyecekler

Antep fıstığı:

Antep fıstığı içinde barındırdığı birçok proten ve lif nedeniyle vücut kilolarını dengeleyici ve bir okadar da sağlıklı vücut için faydalıdır.İçermiş olduğu yüksek doğal yag ve proteinler vücudumuzun zihinde olmasına yardımcı olmaktadır.Güneydoğu'da yetişen bu meyve  oldukça faydalıdır.


Balık

Balık omega3 ve omega 6 yag asitlerini yönünden oldukça zengin bir besin kaynağıdır.çok sık tüketilmesi oldukça faydalıdır.beyin sağlıgı yönünden'de ciddi etkileri bulunmaktadır.Diyet yapanlar ve sağlıklı yaşam için olmazsa olmazlarındandır balık eti.
                                 


Karahindiba:               

Mükemmel bir bitki olan karahindiba bol sıvı tüketerek kilo vermek isteyenler için oldukça muhteşem faydaları vardır.Böbrek sağlıgı içinde oldukça faydalı olan bu bitki böbrek fonksiyonlarını düzenlemektedir.



Domates:

               Domates vücut yaglarımızı yakan en önemli bir sebzedir.Yağ yakmasının dışında içermiş olduğu antioksidanlar sayesinde vücudun kendisini yenilemesini saglamaktadır.Muhteşem etkileri olan bu sebze günlük hayatta çok sık tüketmemiz faydamıza olacaktır.


Salatalık:

Salatalarda çok sık tüketilen salatalık muhteşem özelliklere sahiptir  vücudumuzda su kaybının dengelenmesine yardımcı olan salatalık birçok mineral ve vitamin yönünden'de zengindir.              


Fıstık

             Yer fıstığının kilo vermede etkin olduğunu duymuşmuydunuz ? evet kilo vermede etkili olan yer fıstığı sindirim sistemimiz üzerinde'de oldukça faydalı etkileri bulunmaktadır.


Greyfut:
                 
Greyfut kilo vermek için oldukça ideal bir meyvedir.düzenli greyfut suyu içmeniz gözle farkedilecek kadar kilo vermenize neden olabilir.ayrıca vücutta kalorileri yakmayada yardımcı olmaktadır.



Enginar

Lif yönünden oldukça zengin olan enginar solunum sistemimizin düzenlenmesi açısından oldukça faydalıdır.Özellikle düzensiz barsak sendromunda oldukça etkilidir.
               


Papaya: 

           Tropikal bir meyve olan papaya dogal enzimler içermektedir.Bu enzimler özellikle proteinlerin sindiriminde faydalıdır.


Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.