Doğal yollarla Boy nasıl uzatılır ?

Birçok insan boyunun kısalığından şikayet eder,bazıları pek tavsif edilmeyen kimyasal ürünler kullanarak boyunu uzatmaya çalışır bu tür ürünler sağlıgıda tehdit etmektedir.ancak boy uzatmanın doğal yollarla yapılmasıda mümkündür.sağlıklı bir beslenme ve düzenli bir egzersizle boy uzatmak mümkündür işte sizlere doğal yollarla boy nasıl uzar anlatacağız ancak bildiğiniz gibi genellikle boy uzaması 21yaşından sonra durmaktadır.İşte bu yazdığımız yöntemler en çok bu yaşın altındakilere yardımcı olacaktır.


1.Zıplama
Zıplamak gibi hareketler kan akışını hızlandıracağı için kaslarında gelişimini sağlayacaktır.Bunu yapmak boyuda doğal yollardan uzamasına yardımcı olacaktır.Düzenli aralıklarla belirli bir düzen çerçevesinde yapmak fayda getirecektir.

2.Süt ürünleri
Süt ürünleri tüketmenin faydası sağlıga olduğu kadar boy uzamasına da oldukça faydalıdır.sütün içermiş olduğu protein ,vitamin D ve kalsiyum boy uzamasına ciddi anlamda yardımcı olacaktır.

3.Doğal kalsiyumlar
Doğal kalsiyum içeren ürünleri tüketmek kemiklerin daha güçlü olmasını sağlayacak ve boy uzamasına yardımcı olacaktır.

4.Ayakla tekme atmak
Bir çeşit egzersiz yöntemi olan ayakla tekme atmak  boy uzamasına ve kasların gelişmesine yardımcı olacaktır.vücudun dengeli bir şekilde gelişmesi için egzersiz her zaman önemlidir.

5.Soya fasulyesi
Protein yönünden oldukça zengin olan soya fasulyesi ,kasların gelişimini hızlandıracak ve boy uzamasını tetikleyecektir

6.El ve ayaklarla hareketler yapmak
Elleri yukarıya doğru kaldırmak yada bir duvardan asılı kalacak şekilde hareketler yapmak kasları daha güçlü kılacak ,kasların gelişmesini ve boyu uzatacaktır.

7.Hayvan kaynaklı proteinler
Kırmızı et,beyaz et gibi protein yönünden zengin besinleri sık sık tüketmek gereklidir.bu proteinler kaslarınızın gelişmesi için oldukça etkili olacaklardır.

8.Yumurta tüketmek
Yumurta içermiş olduğu yüksek orandaki protein,kalsiyum ve vitamin d ile boy uzaması için gereken her şeyi içinde barındırmıştır.Düzenli aralıklarla yumurta ile beslenmek oldukça faydalı olacaktır.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.