Fazla yağları yakmanın yolları

Bazıları için düzenli egzersiz yapmak fazla yağları eritmenin en kısa yoludur.Ancak fazları yağları yakmanın etkili bir yolu daha vardır.bu yolla fazla yağ hücrelerine karşı savaşmak daha kolaydır.Sağlıklı bir diyet kolayca vücut yağlarını yakar,sizlere fazla yağları yakmanın yollarını sıraladık.

1.Yulaf
Yulaf sadece lezzetiyle degil açlığı dindirmesiyle de muhteşem bir sebzedir.Yulafın içermiş olduğu liflerden zengin içeriği ile kolesterolün kanda artmasını önleyeceği gibi sabit kalmasını da sağlayacaktır.

2.Yumurta
Yumurta protein yönünden oldukça zengin olan bir besindir, düşük kalorili olması kasların gelişimi için ve iyi kolesterol için oldukça etkili yapmaktadır.

3.Elma
Elma içermiş olduğu yüksek orandaki antioksidan maddeler ve vitaminler ile fazla yağlardan kurtulmak için oldukça etkili bir meyvedir.Elmada bulunan pektin maddesi ise vücuttaki yağ hücrelerini azaltmaktadır.

4.Yeşil biber
Yeşil biberde bulunan kapsilin adlı madde vücut gelişimine etki ettiği gibi fazla kalorileride hızlı bir şekilde yakmaya yardımcı olur.

5.Sarımsak
Sarımsak kokusundan dolayı pek sık tüketilmese de,içermiş olduğu muhteşem maddeleriyle oldukça gereklidir bir besindir,Allisin maddesi anti-enflamasyon özelliğiyle  vücuttaki yağları azaltıp kötü kolesterolü azaltmaktadır etmektedir.

6.Bal
Bal bir enerji deposu olduğu gibi yağlarıda yakan önemli bir besindir.balı sıcak suya karıştırıp ve sabahları tüketmek oldukça faydalıdır.

7.Yeşil çay
Diyet yapanların en sık kullandığı yöntemlerden biri olan yeşil çay,kilo vermeyi kolaylaştırır,ayrıca içermiş olduğu antioksidantlar sayesinde vücudun dengesini sağlar.günde 2 bardak yeşil çay içmek etkili olacaktır.

8.Domates
Domates yağları yakmak için oldukça faydalıdır.Kanserden'de koruyan domates diyet yapanlar için oldukça gerekli bir sebzedir.

9.Çikolata
Çikolata içermiş olduğu flavonidsler sayesinde anti-inflamator etkili olmasının yanında kanda'ki kolesterolüde azaltmaktadır.kandaki serotonin hormonunu artırmaktadır.ve fazla yağların yakılmasını da yardımcı olacaktır.

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler

 

Copyright © 2015 bilgido™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.